Bedrock Magazine

Keuzestress over een kinderwens met psychologe Nienke Wijnants

August 19, 2021

In deze podcast hebben we het over de keuzestress die komt kijken bij het hebben van een kinderwens. Een kind op de wereld brengen is natuurlijk niet niks. Wanneer weet je of je daar klaar voor bent? Helemaal als je carrière wilt maken én nog op wereldreis wilt gaan. We gaan erover in gesprek met psychologe Nienke Wijnants, bekend van het boek Het dertigersdilemma.

We maken deze podcast in samenwerking met Merck: een farmaceut die zich inzet om het taboe rondom vruchtbaarheid bespreekbaar te maken. Samen gaan we in drie afleveringen op zoek naar alles over vruchtbaarheid, zwanger worden en de keuze om aan kinderen te beginnen. 

Want een super groot onderdeel van het leven is voortplanting, maar waarom is het dan toch zo'n lastig onderwerp en weten we er stiekem zo weinig vanaf?

In deze tweede aflevering van de serie bespreken we de keuzestress die komt kijken bij het beginnen aan kinderen. In de volgende aflevering hebben we het over wat je als vrouw wilt weten over vruchtbaarheid met Annemiek Nap. 

 

Meer weten? Ga naar https://merckfertiliteit.nl/podcasts/

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App