Bedrock Magazine

Wat je als vrouw wilt weten over vruchtbaarheid met gynaecoloog Annemiek Nap

September 22, 2021

In deze podcast hebben we het over alles wat je als vrouw (en dus ook als man) wilt weten over vruchtbaarheid. Wat zijn fabels, taboes en de dingen die je écht wilt weten als je aan kinderen wilt beginnen? En gaat dat wel zo makkelijk als je denkt er klaar voor te zijn? In deze podcast willen we alle feiten rondom vruchtbaarheid op tafel krijgen. Daarvoor gaan we in gesprek met gynaecoloog Annemiek Nap. 

Deze podcast maken we niet alleen, dat doen we in samenwerkingen met Merck: een farmaceut die zich inzet om het taboe rondom vruchtbaarheid bespreekbaar te maken. Samen gaan we in drie afleveringen op zoek naar alles over vruchtbaarheid, zwanger worden en de keuze om aan kinderen te beginnen.

Want een super groot onderdeel van het leven is voortplanting, maar waarom is het dan toch zo'n lastig onderwerp en weten we er stiekem zo weinig vanaf?

In deze derde - en laatste - aflevering van bespreken we alle feiten (en fabels!) rondom zwanger worden en vruchtbaarheid. In de vorige podcasts bespraken we al het taboe rondom vruchtbaarheid en de keuzestress rondom een kinderwens.

Meer weten? Ga naar: https://merckfertiliteit.nl/podcasts/

Podbean App

Play this podcast on Podbean App